Тази перспектива съвпада с ключов момент за Биткойн, който се сблъсква с

...
Тази перспектива съвпада с ключов момент за Биткойн, който се сблъсква с
Коментари Харесай

Легендарен трейдър посочи какво трябва да следим за Биткойн оттук-нататък

Тази перспектива съвпада с основен миг за Биткойн, който се сблъсква с неустановеност, обвързвана с регулаторни промени и пазарна волатилност. Наблюдението на Болинджър загатва за преоценка на успеваемостта на тактиката “продавай новините ” на сегашния пазар на BTC.

Болинджър, умел трейдър, не даде подробни аргументи за тази прогноза, само че позитивният му взор към Биткойн контрастира с преобладаващия песимизъм. Съобщението му акцентира смисъла на стратегическия разбор при ориентирането на пазара на криптовалути.

Биткойн, водач по пазарна капитализация, означи мощно възобновяване от 25,000 $ в средата на септември до най-високата стойност от 49,000 $ за четири месеца. Въпреки упованията за увеличение на инерцията след пускането на спот BTC ETF, поддържането на равнища над 48,000 $ се оказва предизвикателство.

Трейдърът Питър Бранд счита, че повишението на публичния интерес постоянно е опция за продажба за опитните трейдъри, написа kriptonovini.com.

На фона на вълненията към утвърждения спот Биткойн ETF вниманието се насочва към друго значимо събитие по-късно през годината – халвингът.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР